Adi's FotoPage
Adinang photography
By: Adi Nang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Jan-2007 08:42 Email | Share | | Bookmark
Mua & Berx ( kisah cinta luar biasa )

di sebuah planet yg jauh dari bumi
terlihat banyak makhluk aneh..
yang exotic
View all 53 photos...


Hye semua.. kali ini Adi mempersembahkan, ecehh.. hahahaha.. Mua & Berx, suatu wedding yang telah dibuat di dewan puspanita! Mua adalah salah seorang clien CS yang agak sporting dan bestlah! suke ambik gambar diorang! , asik nak tegelak jer! manakala Berx pula sama jugak best! bila mereka bertemu memang dah jadi macam tekanan mental yang agak kritikal!

To Mua & Berx, Adi dan Team CS mengucapkan jutaan Tahniah diatas perkahwinan korang! lagi-lagi tahniah sebab tak lama lagi bakal menimang baby pulak tuh! (dengar cite lah) congratulation!

Kepada Viewer juga.. . tak dilupakan jugak, selamat berkunjung ke fotopages AdiNang! harap u all semua Happy bila melihat entry kali ini! macam pasangan ini, sentiasa Happy! ok, silalah.. Layannn...

ADI NANG
Jurugambar Veteren <-- poyo je
CANDID SYNDROME
colours of Asia Sdn. Bhd
Tel : 013 6404 980 / 017 654 9971
e-mel : adinangcs@yahoo.com
www.adinang.com



Wednesday, 24-Jan-2007 12:33 Email | Share | | Bookmark
Mua Hyper & Berx ( The Reception ) up next...



Monday, 22-Jan-2007 10:34 Email | Share | | Bookmark
AdiNang mencari Junior lagi!



setelah berjaya membawa Udey Ismail & Mukhriz Latif ke peringkat Senior Photographer Candid Syndrome, Sekarang adalah masanya untuk Adi mencari Junior-junior baru bagi Team AdiNang
(Candid Syndrome)

Kepada mereka yang berminat sila hubungi Adi atau emelkan resume kepada adinangcs@yahoo.com thanks!

Regards:
AdiNang
CS TEAM


Friday, 19-Jan-2007 04:32 Email | Share | | Bookmark
MARINI & RIZAL

Marini, subjek kita pada kali ini..
hari ini, di Basil Leaf..
Beliau telah dikerah untuk make-up
View all 45 photos...


Marini & Rizal, Majlis resepsi mereka telah diadakan di Restoran Basil Leaf! sebuah restoran yang agak exotic dan menarik untuk dijadikan wedding bertemakan " Garden Wedding" Adi mewakili seluruh Warga " CS TEAM" mengucapkan tahniah kepada pasangan Rizal & Marini kerana mempercayai dan menghargai hasil kerja kami!

To Marini, im sure you mesti banyak cakap " Owh.. my god " lagi bila tengok gambar2 wedding u kat sini! and sila bawak bertenang ok! hehehe Thanks a lot Marini! and selamat pengantin baru to Rizal too!

ok, kepada Viewer pula, well.. dah lama bercuti update, insyallah, lepas nih banyak ler yg akan diupdated! Thanks for visiting Adinang's site! really appericiate!

ADI NANG
Senior Tukang Ambik Gambar
CANDID SYNDROME
colours of Asia Sdn. Bhd
Tel : 013 6404 980 / 017 654 9971
e-mel : adinangcs@yahoo.com
www.adinang.com



Wednesday, 17-Jan-2007 02:32 Email | Share | | Bookmark
Hang ALIFF & PUTERI ALIN PO (Resepsi)

 
 
 
View all 24 photos...


Al-kisah...

kepada semua Viewer yang mengunjungi fotopages AdiNang, heheh.. harap maaf kerana sudah terlalu lambat untuk mengupdate fotopags ini! well, semakin banyak wedding sejak kebelakangan ini, nantikan updatenya ok! ( maklum lah, musim kahwin )

Kepada pasangan Alif & Alin, disebabkan sudah lama tidak updated entry ini, semua gambar telah bertukar menjadi Black & White . oklah, masih banyak lagi gambar wedding yg masih belom di update lagi, sila nantikan kemunculannya! terima kasih!

ADI NANG
Photographerto Senyorita
CANDID SYNDROME
colours of Asia Sdn. Bhd
Tel : 013 6404 980
e-mel : adinangcs@yahoo.com
www.adinang.com


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net