Adi's FotoPage
Adinang photography
By: Adi Nang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 21-May-2007 08:05 Email | Share | | Bookmark
Baby Merul 2 years



Sabtu baru -baru ada shooting bersama baby Amerul bersama papa and mama dia kat playground KLCC. Well, perancangan untuk membuat shooting ini adalah pada hari ahad lepas! but terpaksa ditangguh sebab kereta papa merul rosak! then time yg kitorang memang deal masa tuh pulak hujan! hmmm.. memang takde rezeki ler masa tuh! disebabkan masih nak jugak membuat shooting pasal baby Merul nih, kami plan semula untuk hari sabtu berikutnya and inilah antara hasilnya! saya bersama Junior CS, Mell meneruskan shooting tanpa gangguan! hmmm... puas hati jugak akhirnya!

Baby Merul nih jarang kuar rumah kot! sebab macam blur2 skit jer bila dilepaskan kat area playground tuh! rasa macam aneh pon ada! hahahahaha... finally, dia main redah jer! to papa and mama Merul, nanti Adi sediakan gambar terbaik untuk korang and thanks a lot!

regards:

Adinang


Tuesday, 15-May-2007 03:07 Email | Share | | Bookmark
WISH to be there soon!!!



This picture were taken by my Friend, Myra! http://azmyrax.fotopages.com/ she now stay in Aucland and study there for 2 years at New Zealand! hmmm.. I wish to be there soon . rasa tingin nak sepak kambing-kambing yg ada kat sana! ciss... to Myra, wait huh! if one day my plan really make it, i will sepak you dulu before i sepak kambing-kambing kat Nujilen tu! Don't play-play huh!

Feel free to add my YM
dreyfliez ( sorry, currently a bit Busy )


Sunday, 13-May-2007 06:18 Email | Share | | Bookmark
Imran Tan Sri Abdul Kadir & Afiza - Reception ( Istana Hotel )

 
 
 
View all 53 photos...


Hye everybody! Thanks for visiting my photoblog!

firstly, Thanks a lot to family Tan Sri Abdul Kadir, Imran serta Afiza kerana mempercayai
khidmat fotografi seta servis daripada Candid Syndrome!

to Imran & Afiza, selamat pengantin baru diucapkan! semoga berbahagia sehingga ke Akhir Hayat!
ok guys, wedding ini telah berlangsung di grand Mahkota Ballroom di Istana Hotel!
Kemeriahan wedding ini telah ditambah serinya dengan kesudian yang amat berhormat Perdana
Menteri kita, Dato Sri Abdullah Ahmad Badawi dengan meluangkan masa untuk melengkapkan majlis perkahwinan Imran & Afiza!

Sekali lagi diucapkan Ribuan terima kasih kepada Pasangan pengantin serta saudara mara serta rakan-rakan pengantin, juga keluarga Tan Sri Abdul Kadir kerana banyak memberikan kerjasama di Majlis ini!


Daripada Pihak Adinang serta Krew2 Candid Syndrome, kami mengucapkan Tahniah diatas Wedding ini!

sekian, Terima kasih!


AdiNang
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 017-6549971
adinangcs@yahoo.com

YM : dreyfliez



Wednesday, 9-May-2007 04:29 Email | Share | | Bookmark
Terengganu collection

 
 
 
View all 36 photos...


setelah lama sunyi sepi, Dah berbunyi cengkerik dah Adi punya fotopages ini! . sekarang, boleh dikatakan baru lega daripada kerja2 studio di Candid Syndrome! Finally, CS Studio sudah ada orang baru sekarang! Sapex namanya! Thanks jugak to sapex, kehadiranmu di CS Studio semakin memudahkan kerja2 Adi di sini!..eceewahhh... hehehehe... ( jgn malas2 )

To my bekas junior dan kini sudah bergelar senior CS! Udey Ismail dan Mukhriz Latif, Takziah diucapkan diatas segala kesulitan dan dugaan yg melanda korang! mana taknya, Udey hilang Laptop, Mukhriz plak Flash bole meletop! tebaboommm... nasib baik takde yg tercedera! Sabar menghadapi dugaan!

ok, nak habaq mai skit pasai gambaq ni, gambaq nih diambik masa trip kitorang di terengganu! hmm... Terengganu memang bestlah! pegi memana jer ada jer pantai! masa kitorang pegi trip nih, ada terjumpa seorang pakcik nelayan! sempat jugak ler berbincang utk next trip ke terengganu for photodocumentary! kali ni, insyaallah kalau jadi, nak join pakcik tuh selama 2 hari pegi menjadi nelayan di laut luas!

ok, Thanks for kawan2 dan pengunjung fotopages Adi, banyak lagi gambar2 wedding yg masih tergendala untuk diupload! akan menyusul juga nanti! tunggu...



AdiNang
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 017-6549971
adinangcs@yahoo.com




Friday, 4-May-2007 01:03 Email | Share | | Bookmark
Wesak day celebration at Petaling Jaya



AdiNang
Senior Photographer
Candid Syndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 017-6549971
adinangcs@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net