Adi's FotoPage
Adinang photography
By: Adi Nang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 17-Jul-2007 03:39 Email | Share | | Bookmark
Athirah Tan Sri Dato' Seri Sanusi Junid & Amir b. Mohd Ghazali

PWTC
sign board
kelengkapan adat minang
View all 43 photos...


The Reception - PWTC

Wedding kali ini berlangsung di PWTC bertemakan adat istiadat Minang kabau dan adat Acheh! telah disempurnakan dengan kehadiran Raja-raja Melayu Malaysia!

Wedding bertemakan warna Meah dan Hitam ini kelihatan sangat menarik dan elegant! terima kasih diucapkan kepada family Tan Sri kerana mempercayai khidmat kami! kami dari keluarga Candid Syndrome mengucapkan Jutaan Tahniah dan sekalungan terima kasih!

Kepada pasangan Athirah dan Amir, congratulation for your superp wedding! dan kepada Aliyah Sanusi & Syazlan, congratulation sebab nak dapat baby well, u all semua memang sporting dan senang bekerjasama dengan korang semua!

Best Regards,
Adinang


Friday, 13-Jul-2007 15:48 Email | Share | | Bookmark
Sam, David & the gorgeous Island named Koh Samui




Sawadikap!
Firstly, alhamdulillah selamat sampai di Malaysia! huhu.. selama 3 hari 2 malam di Koh Samui Island banyak kenangan yang menarik untuk dikongsi bersama viewers! thanks to all yg sempat masuk ke fotopages Adi! Insyallah nanti adi akan bagi korang sume tengok koleksi Koh Samui Island yg sangat menarik ini! Untuk bakal pengantin yg masih pening nak pilih kat mana nak pegi honeymoon tuh, huh.. adi suggestkan Koh Samui! memang best!
Actually, journey ke koh Samui ini adalah untuk deliver album David & Sam! hmm.. deorang honeymoon kat situ, heheh... yg selebihnya adi curik2 masa sikit untuk menghasilkan fotodocumentary mengenai Koh Samui! Suatu pengalam yg menarik dan terharu apabila Sam & David boleh terharu sambil menitiskan airmata apabila melihat Hasil Dari Candid Syndrome! huh..tak sangka jugak pada mulanya yg diorang terlalu touching dengan hasil kami!
Hmm... insyaallah nanti adalah entry mengenai Koh Samui ini!
ok guys, see you guys on the next entry!

Kap kun karp!
Regards:
Adinang


Tuesday, 10-Jul-2007 03:37 Email | Share | | Bookmark
Everybody Love 777 & Holiday. weeee :D



Salam...
Well, Tarikh keramat 777 sudah pun berlalu! untuk clien Bertuah AdiNang yg berjaya membook adi almost one day! huh.. inilah dia Norina & Azhar Thanks you so much kat korang berdua and sekalung Tahniah! hmm.. dengaq cite dah nak fly ke KK for Honeymoon! baguih deorang nih! Cuti-cuti Malaysia! Im verry lucky masa event nikah diorang nih! cuaca menyebelahi kameraman sebab natural light yg sangat cantik bertaburan di sekeliling masjid! apelagi untuk aku yg sangat obses dgn natural light nih! heheheh.. best best.. ok, lagi sekali Tahniah untuk Norina & Azhar! jangan lupa le2 dari Sabah bah!!!

Well... its time for me pulak! hahahah.. its time foooOoorrr H.O.L.I.D.A.Y. Kali nih Adi pegi ke Koh Samui Island kat Thailand, Last year dah pegi ke Hanoi! banyak habuk! wekk!!! sawadikapp!!! The journey begins tomorrow! yehaaa.. for 3 days 2 night! huh..kali nih Adi akan berholiday bersama Encik Sapexoxo ( Designer CS ) alaa.. yg buat album korang tuh! hahaha.. Tak saba rasanya! paling best untuk journey kali nih! kitorang akan merasa menaiki small aircraft ( Fokker) <-- betol ke tak aku eja nih argh.. yg penting dia ada kipas, huhu..exited nih! so.. to be continued...
Regards:
Adinang


Tuesday, 19-Jun-2007 06:32 Email | Share | | Bookmark
cerita dari Brunei... 3..2..1..go..

Bandar Seri Begawan
Istana Nurul Iman
Last day, meronggeng

* Gambar masa kitorang last day di Brunei ( Empire ) dan gambo curik semasa baru jer landing

Setelah hampir setengah bulan kitorang berkampung di Bandar Seri Begawan, Akhirnya pulang jugak ke kampung Halaman! hmm... banyak pengalaman menarik sepanjang Royal Wedding di sini! Penat memang penat jugak ler, heheh.. tapi best sangat best Suatu pengalaman yang sangat menarik sepanjang kerjaya Adi sebagai Photographer ( buat masa nih lah!)



* Bersama Adi Putra ( CS Brunei ), Me , Haji Dayang ( MRO ) dan SN di hadapan Palace after shooting


* Pemandangan Bandar Seri Begawan daripada Kampung Ayer di Brunei

Untuk Royal Wedding kali ini, CS Malaysia telah bergabung Dengan CS Brunei untuk menjayakan event yang besar ini, wedding ini mungkin wedding terbesar untuk tahun ini dan mungkin yang termahal buat tahun 2007! Sebagai salah seorang daripada CS TEam yang terlibat, rasa bangga dan gembira kerana kami berjaya untuk cover wedding seperti ini! untuk wedding yang besar seperti ini, Kerja2 Teamwork sangat-sangat penting! dengan adanya temawork serta kerjasama yang sangat kuat antara kami, segala masalah mampu kami hadapi! Ucapan terima kasih kepada MRO ( Media Relation Officer) Brunei, Kerabat Diraja Brunei, CS Team yang Lain, Polis Diraja Brunei, Media2seluruh Negara dan yang lain-lain yang turut membantu dalam menjayakan Royal Wedding ini! Jutaan Terima Kasih Diucapkan k! banyak nama dan jabatan2 yang terlibat yang tak dapat disebut semua! Terima Kasih especially Team CS! We all do it well !!! yehaaa...

hmm..asik cite pasal Brunei jerk, Yang di Malaysia jugak tak boleh lupa, Sorry to all clien2 yang menunggu gambar mereka untuk diupload tu! heheheh.. Dont Worry, After This insyaalah akan di masukkan etry2 korang semua! sebagai permulaan, banner ini untuk pasangan mimie & Farul! so, lepas nih akan banyak lagi yang akan menyusul!



p/s : btw, gambar2 Royal wedding jugak akan diupload tak lama lagi, sabar jelah menunggu k

Regards:
Adinang
CS Team


Wednesday, 6-Jun-2007 05:50 Email | Share | | Bookmark
Bersama Pegantin Diraja



sedikit upload dari sini! ini adalah gambar adiNang bersama pengantin Diraja, Pengeran Khairul di dalam Majlis berbedak diraja yang dijalankan dan disiarkan secara langsung di Televisyen Brunei RTB semalam!Nantikan laporan seterusnya! hahahaha... Insyaallah Adi akan mula menjejakkan kaki ke Istana Brunei pada Hari Khamis ini, memandangkan Majlis berbedak diraja Ini adi dapat membuat coverage hanya di Darul Karamah sahaja! so far.. masih belum menjejakkan kaki lagi di Istana Sultan Brunei lagi Ok guys, Then adi akan sentiasa membuat laporan untuk majlis seterusnya! masih banyak lagi event2 yang belum dijalankan nih! hahahaha... Happy sangat2 nih

regards:
Adinang


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net