Adi's FotoPage
Adinang photography
By: Adi Nang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-May-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Zaireen & Zaili ( Bersama SaifulNang & Aidil Mustafa )

Hahahaha... Kawen gak aku. Bestnyer...
hmmm... best rupernyer kawen nie, aku pun nak kawen ler pas nie.
Mana diorang nie? Sesat ker? kan dah ada Signboard.
View all 20 photos...
Assalamualaikum...
Hahahaha.... nie first time aku memasukkan koleksi gambo aku dalam fotopage. Heheheh... Actually, Majlis perkahwinan Zaireen & Zaili first time aku menyibuk secara serious. Sajer nak kaco SaifulNang. Hehehehe... My Sefoo... Trimas bebanyak kat SaifulNang & Associate kerana kasik aku peluang menyibuk dalam kerja beliau. Kerja aku pun senang coz pengantin memang sporting giler. tak payah sesusah. snap jer dapat ler gambo yang best. OK, sekali lagi aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada keluarga pengantin yang sporting, SaifulNang ( sefoo ) dan jugak Aidil ( Pengetua Sekolah ). diorang nie banyak ngajor aku... Trimas kepada Beliau- beliau sekalian. OK lah... Aku nie masih dikira Junior lagi dalam Fotografi nie, so silalah beri tunjuk ajar.Ada komen, tulis ler... dialu-alukan...
Bye... And Enjoy...
Trimas

~ Adi ~


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net