Adi's FotoPage
Adinang photography
By: Adi Nang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 15-Apr-2006 16:12 Email | Share | | Bookmark
PoyoGraphy @ Studio ( Candid Syndrome ) soon

poyo gatal
poyo bebudget comel
poyo giler
View all 8 photos...


xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hye everybody!

hmm.. selalu asyik ambik gamba orang je.. kali nih punyer entry saya letak gambar saya pulak sebagai duta poyography eceewahhhh... ngengada je .. hehe.. Actually, since studio kitorang dah hampir siap, so.. Enchik SN ingin mencuba aksi poyography di studio beliau.. ye.. inilah diantara hasil gambar2 poyo yang diambil oleh en SN dalam Studio Candid Syndrome! Kdt to Saiful Nang yg sememangnya pro dalam mengambil gambar-gambar.. huh.. so Guys, Pakej bergambar dalam studio White yg special nih akan menyusul tidak lama lagi.. AWAS, berjaga-jaga yerp! Aksi poyo anda akan kami rakamkan... so kepada kawan-kawan yang teringin memiliki gambar seperti ini... sentiasalah kena alert dengan perkembangan CS yerp! This Studio will be opening soon... but not so soon lah...

Hmm.. tetiba plak terasa cam model plak hahahahahaha... ok.. sekali lagi.. thanks to SN sebab mengambil gambar ini sambil mengapply style "poyography" dan menggabungkan elemen Candid Beliau! hmm.. Hasilnya... anda saja yang nilai.. for me.. its.. perfect! walaupun baru intro je ok guys.. comment yerp!

jom.. mari kita berpoyo...

AdiNang
Senior Photographer
Candid Syndrome
Saiful Nang Photography (KL)
Bean & Nang (London)
Email 1 : saifulnang@yahoo.com
Email 2 : info@saifulnang.net
+ 019 2004 257 (SN)
www.candidsyndrome.com
www.candidsyndrome.co.uk


Wednesday, 12-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Candid Syndrome Gallery + Studio

++++++++++


In Progress... 90% done...

Untuk cerita selanjutnya serta gambar2 mengenai "The Making of CS Gallery" lawat ler ke page Enchek Saiful Nang ( http://saifulnang.fotopages.com/ ) Takziah buat beliau kerana Demam panas yg agak kuat! Beliau sedang dirawat di rumah! hmm.. Get Well soon!

From Team CS


Monday, 10-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Fotopages Malaysia Gathering - Zoo Negara

Ada Udey..
ada lola..lulu
ada ramai lagi.. FP Mas
View all 22 photos...


Semalam.. 9 April, Fotopages Malaysia telah mengadakan Gathering di Zoo Negara.Terima Kasih kepada En Bazuki & Zainal Halim ( Reuters ) yang turut serta dan Share ilmu fotografi mereka dengan geng fotopages Malaysia.
Suatu Gathering yang sangat meriah, sehinggakan ada ahli fotopages yang sanggup turun ke zoo walaupun jauh ... ada yang dari penang maiii.. melaka, orang JB, hmm.. orang Gannu pun turun.. dan dari seluruh pelusuk Malaysia Hmmm.. walaupun saya ngan En SN datang agak lewat sedikit sebab ada wedding tapi, walaupun lambat, masih lagi meriah! Selepas berpenat memburu binatang di Zoo, kami ber"Teh tarik" di NZ curry House! oklah.. ini adalah antara yang sempat saya tembak dengan kamera saya

Thanks again to Fotopages Malaysia, Reuters dan juga Canon ( penaja gathering) hmm.. tidak lupa kepada Enchek Jagat kepana meminjamkan saya Mata Ikan anda

okeh.. enyoyss...

AdiNang
Senior Photographer
Candid Syndrome
Saiful Nang Photography (KL)
Bean & Nang (London)
Email 1 : saifulnang@yahoo.com
Email 2 : info@saifulnang.net
+ 019 2004 257 (SN)
www.candidsyndrome.com
www.candidsyndrome.co.uk


Thursday, 6-Apr-2006 08:13 Email | Share | | Bookmark
SESUATU YG ANEH - PAKEJ POYOGRAPHY

++++++++++++++++++

PAKEJ ANEH UNTUK MEREKA YANG ANEH DAH HYPERACTIVE

Ini adalah pakej gila2 oleh CS. Kepada sapa2 yg nak ataupun teringin boleh hire service poyo ini bermula dari RM500 (bleh kongsi ramai2 ni). Kalau 50 org, sorang RM10 jer tapi dapat gambar yg huha huha punya. Awas, hanya bagi pemuda2 poyo, PAKEJ KURANG SESUAI UNTUK ORANG SEPARUH MUDA, SEPARUH TUA ATAU PUN ORANG2 TUA. Pasal takut pancit, juga tidak sesuai untuk mereka yang SKEMA.

Huh.. ape lagi guys! jom reramai kita bergambar
For more information.. please Visit our Guru Besar punya page http://saifulnang.fotopages.com/


AdiNang
Senior Photographer
Candid Syndrome
Saiful Nang Photography (KL)
Bean & Nang (London)
Email 1 : saifulnang@yahoo.com
Email 2 : info@saifulnang.net
+ 019 2004 257 (SN)
www.candidsyndrome.com
www.candidsyndrome.co.uk


Wednesday, 5-Apr-2006 06:34 Email | Share | | Bookmark
Gathering Power Rengers @ KLCC

mula2 ada yg malu-malu..
ada juga yg x tau malu..
ada juga yang xtreme - art:tech
View all 68 photos...
++++++++++++++++++

Assalamualaikum...

Hye.. semua,
Gathering Renger nih telah berlangsung di KLCC pada 1 April bebaru nih! (Nasib baik tade g buat lawak April Fool) Diantara yg hadir adalah sebahagian sahaja.. Basicly, Group Renger nih bermula daripada rakan2 MySpace, Pada peringkat permulaannya hanya beberapa org Renger sahaja yang join group ni! tp dalam tak sampai 4 bulan.. renger2 suda tumbuh macam cendawan dan pelbagai warna telak keluar hmm.. sehinggakan ada Renger dari Indonesia pun turut serta dalam Group nih Oklah.. macam-macam aksi renger telah saya rakamkan dengan lens saya diorang nih memang sporting habes dan sengal skit! but memang happenig dah rasa mcm KLCC tuh kitorang yang punyer!

OK, enjoy to All Renger, Next time kita plan lagi Gathering yg lagi best dari ini yerp kita holiday plak! amacam? ok guys.. keep comment at my fotopages! Thanks Guys yang visit my fotopages really appericiate! Komen.. jgn tak komen


AdiNang
Senior Photographer
Candid Syndrome
Saiful Nang Photography (KL)
Bean & Nang (London)
Email 1 : saifulnang@yahoo.com
Email 2 : info@saifulnang.net
+ 019 2004 257 (SN)
www.candidsyndrome.com
www.candidsyndrome.co.uk


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net