Adi's FotoPage
Adinang photography
By: Adi Nang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Nov-2006 15:14 Email | Share | | Bookmark

 
++++++

Akan menemui anda di pc dan laptop berdekatan anda! ( yang ada internet jer )


Thursday, 16-Nov-2006 04:39 Email | Share | | Bookmark
Pengumuman Penting!



Assalamualaikum..

Kepada semua pengunjung Fotopages Adinang!, disini Adi nak mengumumkan bahawa Adi akan melancarkan Personal Website www.adinang.com ! akan menemui anda tidak lama lagi, Terima Kasih kepada semua, x-Cliens dan juga future Clien kerana sokongan anda!

Terima Kasih

Regards
AdiNang
+6 013 6404 980


Thursday, 9-Nov-2006 05:59 Email | Share | | Bookmark
Adib & Cik Lynn ( Reception at Kota Bharu, Kelantan )

wedding card
side canopy
cik lynn nak tacap2
View all 33 photos...





Hai semua.. Sawadekarp!!!
hmm... untuk family2 cik Lynn & Adib, rakan2, sanak saudara,update kali ini adalah sambungan majlis Perkahwinan Adib & Cik Lynn! Actually, majlis nih dilangsungkan pada hari yang sama, Nikah sebelah pagi dan reception pada petangnya! sungguh bersemangat cik Lynn ni nak kawen, dia prepare 3 pasang baju pengantin! Merah, Biru Putih! cuma kuning jer yang tak der! kalu tak dah bole dikategorikan wedding betemakan bendera Malaysia! hehehehe.. jangan marah arr.. cik Lynn & Adib!

Oklah.. nak dijadikan cerita... cik Lynn mulanya taknak pegi kat PCB masa tu, hehehe.. tapi disebabkan adi bersemangat nak ajak cik Lynn, adi pasang stratgy , Akhirnya... sampai jugak mereka kat PCB! jangan marah ekk Cik Lynn & Adib ( basah baju pengntin biru air laut depa) heheh..

oklah.. next Chapter, jangan lupe lawat blog Adi lagi sebab lepas nih Adi akan update oleh-oleh daripada Chiang Mai, Bangkok, Chiang Rai, Ban tung Luong (semuanya Daripada Thailand) made in Thailand! ayam Thailand takdek ekk

ok Thanks to all yang dah masuk dalam fotoblog AdiNang! Terima Kasih banyak2!

Krap kun karp!!!


Sunday, 29-Oct-2006 07:22 Email | Share | | Bookmark
Adib & Cik Lynn ( Kota Bharu, Kelantan ) - Majlis NIKAH

Al-kisah...
Cik LYnn & Adib
sementara menunggu tok kadi..
View all 31 photos...
Assalamualaikum...

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin kepada semua saya ucapkan terlebih dahulu. Sempena musim perayaan ini. Ramai diantara kita mengambil cuti selama seminggu!, ada pula yg terus habiskan cuti tahun mereka ( seperti Udey Ismail ) Tidak kurang juga yang mengambil kesempatan cuti raya dengan mengadakan majlis Walimatul urus! Tahniah kepada pasangan Adib Dan Pn Lynn!

Majlis telah disempurnakan di Kota Bharu, Kelantan pada Raya keempat, 27 oktober 06 bersamaan 4 syawal. oklah, sekali lagi, daripada Warga CS, Tahniah dan Terima kasih diucapkan tidak terhingga kepada pasangan Adib dan Lynn, rakan-rakan mempelai serta ahli keluarga mempelai!

SELAMAT PENGANTIN BARU dan SALAM AIDILFITRI

AdiNang
Senior Photographer
Candid Syndrome
+60136404980
adinangcs@yahoo.com
www.candidsyndrome.com

++++++++



Wednesday, 25-Oct-2006 16:25 Email | Share | | Bookmark
::CERITA DUIT RAYA::

++++++++++

Assalamualaikum..

hmm.. setiap kali menjelang lebaran sahaja, kanak2 adalah insan yang paling girang, pakai baju baru, pakai kasut baru, songkok baru, melantak kuih raya, hmm tapi.. tak lupe jugak yg paling penting bagi diorang adalah DUIT RAYA memang tak dinafikan! Actually, gambar nih adi ambik ketika menunggu kawan adi yg tak dapat balik raya di Sabah ( kesian Ansar tak dapat balik raya) di Stesen Telok Gadong KLang hmm.. Tahun nih semua Family Adi beraya di Klang! btw.. kalau takde kanak2 yg hyper memintak duit raya pon, tak meriah jgk raya, so, biarkanlahh... hmmm
ok, sekali lagi diucapkan Selamat Hari Raya dari EON untuk semuaaaaaa.... heheheh

AdiNang


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net